PL organiseert vaccinatiecampagne; 10% korting in de PL Volkswinkel

De Pertjajah Partij (PL) organiseert op zaterdag 3 juli, een vaccinatiecampagne op het terrein van haar partijcentrum te Beekhuizen. De organisatie vindt plaats in samenwerking met het ministerie van Voksgezondheid en het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG). PL- voorzitter, Paul Somohardjo geeft aan, dat de toename van de Covid gevallen heel zorgwekkend is. Velen hebben door het Covid- virus hun dierbaren verloren. Bedrijven zijn ten onder gegaan, de werkloosheid neemt toe, de economie is ontwricht en het einde van de lockdown is nog lang niet in zicht.

De voorzitter, wil net als een ieder terug naar het nieuwe normaal en mede helpen om Suriname weer gezond te maken. Dit is alleen mogelijk, wanneer een groot deel van de bevolking is gevaccineerd. Daarom treedt de PL faciliterend op en stelt haar terrein aan de Mangrovestraat ter beschikking voor de vaccinatiecampagne. Het streven is om eind 2021, tenminste 70% van de bevolking gevaccineerd te hebben.

Somohardjo geeft aan, dat elk één die zich zaterdagdag laat vaccineren, de mogelijkheid heeft om in de PL volkswinkel te shoppen tegen een korting van 10%. Dat kan alleen, op vertoon van je vaccinatiebewijs, zegt de PL- voorzitter.

Voorts roept Somohardjo alle PL-ers en sympathisanten op, gekenmerkt door goodwill en betrokkenheid om de partij te ondersteunen, zodat de vaccinatiecampagne een grotere kans van slagen kan hebben. Aan de partijleden wordt gevraagd om het terrein te helpen opknappen en schoon te maken. Op zaterdag is er heel veel vrijwilligershulp nodig. “Elk individu kan een steentje bijdragen in welke vorm dan ook”. Hij meent dat alleen door samen te bundelen we het covid- virus kunnen verslaan.

Somohardjo roept een ieder op, die zich nog niet heeft laten vaccineren om van deze gelegenheid gebruik te maken. “Kom en laat je vaccineren, zodat we weer terug kunnen naar een gezond Suriname en het oud normaal”.