PL komt bewoners Mariënburg tegemoet met volkswinkel

De Pertjajah Luhur (PL), is de partij van het volk. Dat heeft zij vandaag wederom bewezen, middels de heropening van de PL/ ABOP volkswinkel te Mariënburg in het district Commewijne. De Sociale Partij legt altijd vertrouwen in de schepper bij alles wat het onderneemt. Voorafgaand aan de heropening, werd de winkel ingezegend middels een smeekbede, gericht tot de Almachtige. De inzegening werd verricht door de ondervoorzitter van de PL, Nasier Eskak. De opening werd verricht door partijvoorzitter Paul Somohardjo, Eskak en de PL- parlementariër uit Commewijne, Evert Karto.

Somohardjo verzekert dat de voorraad van de goederen volop is. De bevoorrading zal continu plaats vinden. Het prijsverschil van de goederen in de volkswinkel is heel miniem in tegenstelling tot de kostprijs. De voorzitter van de Sociale partij, vraagt de samenleving wel,om geen grote voorraden op te kopen. Een ieder moet aan bot komen. Het neusje van de zalm van deze dag was, dat ondanks de lage prijs, de goederen tegen een actieprijs verkocht werden.

Eskak hoopt dat de volkswinkel in de behoefte van de bewoners van Mariënburg en omgeving kan dienen, vooral in deze financieel- economische moeilijke tijd.

De PL- parlementariër Evert Karto, is blij dat zijn partij op de vraag van de bewoners heeft ingespeeld en dat de realisatie van de volkswinke wederom een feit is. “Ik ben blij dat wij voor het volk kunnen zijn en de noden van het volk kunnen aanhoren. Dat wij goedkope goederen aan de gemeenschap van Mariënburg kunnen aanbieden”.

Reeds voor aanvang van de heropening was er een grootse drukte voor de winkel. Velen kwamen erop uit om goederen te kopen. De bezoekers mochten in groepen van 5, met in acht nemening van de covid maatregelen de winkel betreden. Enkele bezoekers geven aan dat de prijzen meevallen ten opzichte van de winkels. Zij zijn blij met de heropening van de volkswinkel.